Patronen

Patronen
Gratis patroon

Webshop

Webshop
Webshop

Workshops

Workshops
Workshops

Haken is Hip! beginnerscursus


Een haakcursus voor iedereen die wil gaan leren haken, maar dit nog nooit eerder heeft gedaan. In deze beginnerscursus leer je op een overzichtelijke manier de basissteken van haken. Als je deze basis eenmaal onder de knie hebt kan het grote haakplezier gaan beginnen.

Deze cursus bestaat uit 2 lessen:

Les 1: informatie over materialen en haaknaalden. Hoe houd je een haaknaald vast, draadspanning. We starten met een proeflapje waarbij je de basisteken allemaal aan bod komen: kettingsteek, losse en vaste, halve en hele stokjes.

Les 2: hoe lees je een patroon? Alle uitleg krijg je hierover. We gaan aan de hand van een patroon zelf een granny square haken. Hierbij leer je ook te werken met de 'Magic Loop'. Uiteraard kun je tijdens deze cursus ook al je vragen stellen.

Na het volgen van deze cursus heb je genoeg kennis in huis om alle andere losse workshops te kunnen volgen. Tevens ben je van harte welkom op de maandelijkse haakavond "Haken aan de keukentafel".


Deze cursus vindt plaats aan de gezellige keukentafel van 'Wendy's Home Collection' in Rijswijk. De kosten voor de beginners cursus zijn 35,00 per persoon voor 2 sessies, inclusief materiaal. 
Je kunt je inschrijven via: wendyshomecollection@gmail.com. Je krijgt dan alle verder info toegestuurd.De beschikbare data voor deze cursus zijn: nieuwe data komen weer in november

Avond 19.30 -22.00 uur
Maximaal 6 deelnemers per cursus.

BewarenBewaren

Geen opmerkingen

Wat leuk als je een reatie achterlaat! Ik hoor graag van je....